10. Klasse Udvidet

Udklædnings sjov med 6 piger fra 10. Klasse Udvidet

Skolestart: Søndag d. 4. aug. 2024

For at tage en almindelig 10. klasse på vores efterskole skal man have de boglige fag Dansk, Matematik og Engelsk, hvilket du naturligvis også får på dette hold.

Men her ud over har du desuden mulighed for at vælge Kemi, Fysik, og Tysk, som alle afsluttes med Folkeskolens 10. klasses eksamen eller evt. Folkeskolens Afgangsprøve.

Herefter vælger du ét linjefag indenfor en af dine hovedinteresser "Gastronomi", "Musik", "Mode & Design", "Bager/konditor" eller "eSPORT". (Klik på "Linjefag"-menuen for at læse mere).

Du har også en række almene fag, som Samfundsfag, Idræt, Madlavning og Fredagscafè, ligesom du året igennem skal vælge imellem en lang række valgfag  -  Læs mere om valgfag her.....

Undervisningen er tilrettelagt med et fast ugeskema, men i nogle uger arbejder vi med forskellige temaer, har projekter eller er på studietur m.v.

Ud over det faglige kommer du til at arbejde med de problemer, der kan opstå, når du skal ud og klare dig selv.

Vi ser på din personlige udvikling, din fremtid, dine rettigheder og pligter, og du får større indsigt i personlige papirer, så som forsikringer, budgetter, skatteskemaer og SU.


I 10. klasse på efterskole får du:

info

Højskolevej 9
7100 Vejle

Tlf 75 85 80 12

KONTAKT

links

Skolens kontor har åbent mandag til fredag fra kl. 9.00 til kl.15.00 for ekspedition.
Vagtlæreren kan træffes på tlf. 42944901 fra kl. 17.00 (kun vedrørende nuværende elever)
homeenvelopelinkcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram