Musiker på 1 år

Her ses 2 elever syngende og spillende som Musiker på 1 år

Skolestart: Søndag d. 4. aug. 2024

Musiker på 1 år er for dig, der er kommet godt i gang på et instrument, og som har lyst til at blive dygtig både faglig og teknisk, men som samtidig ønsker at lære noget om alle de ting, der skal til for at få et band op at stå.

Hvordan lytter man musik numre af og giver dem videre til andre?

Hvordan arrangerer man sine egne musik numre, så de bliver spændende og lyder godt?

Hvordan laver man sin egen demo musik?

Hvordan skaffer man spillejobs?

Du lærer langt hen ad vejen ved at prøve tingene af i praksis. Derfor vil der ud over en afsluttende musik turné, løbende være spillejobs, som skal klares, ligesom man på skift vil stå som orkesterleder, både når dine musik numre skal indstuderes og ved kontakter til spillesteder.

Da du som musiker let kan ende med dårlige spisevaner, og da du netop befinder dig på skolen for Gastronomi, Musik & Design, vil du udover timerne i musik blive undervist i madlavning lige fra hurtig wokmad til mere avancerede retter, hvor vi både spiser og spiller os igennem de forskellige kulturer -krydrer rock musik med både chili og salsa! 

-  Læs mere om valgfag her.....


Lær noget om:

info

Højskolevej 9
7100 Vejle

Tlf 75 85 80 12

KONTAKT

links

Skolens kontor har åbent mandag til fredag fra kl. 9.00 til kl.15.00 for ekspedition.
Vagtlæreren kan træffes på tlf. 42944901 fra kl. 17.00 (kun vedrørende nuværende elever)
homeenvelopelinkcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram